مختصری درباره ما
جامعه نتورکرهای ایران
درصنعت بازاریابی شبکه ای
ایجاد گردیده است.راه های ارتباطی:
عضویت در خبر نامه
|
راهنمای آغاز به کار بازاریابی شبکه ای ۵
ه_ محصول تان را مصرف کنید و بشناسید.
تمامی توزیع کنندگان و راهبران موفق در بازاریابی شبکه ای، همگی محصول محصولات خود هستند! هر فردی که خواهان موفقیت در این کسب و کار است ناچار باید کارش را با مصرف کردن محصولات شرکت خود شروع کند. فهمیدن و شناخت محصولات، با مصرف کردن آنها بدست می آید. افرادی را هم که شما وارد این کسب وکار می کنید با مصرف کردن محصولات و آموزش به همکارانشان برای استفاده از محصولات، تلاشهای شما را تکثیر می کنند. اولین و اساسی ترین گام در بنا کردن یک کسب وکار موفق، ایجاد گروهی از افرادی است که عاشق محصولات باشند و آنها را مصرف کنند. ریزش افراد در این کسب وکار، امری طبیعی و اجتناب ناپذیر است.
اما اگر شما این فرهنگ را در بین افرادتان ایجاد کرده باشید که کار خود را با مصرف کردن محصولات شروع کنند و از محصولات استفاده کنند، آنگاه هر چند شاید این افراد از ادامه کار منصرف شوند و سازمان شما را ترک کنند، اما باز هم این امکان هست که مصرف کننده محصولات شرکت شما باقی بمانند. همیشه بخاطر داشته باشید آنچه که ماندگاری یک سازمان را تضمین می کند و باعث ایجاد درآمد مستمر چندین ده ساله خواهد بود، مصرف کردن صادقانه محصولات شرکت توسط اعضای سازمان و همچنین توزیع محصولات بین دیگر افراد بیرون از شبکه است.
و_ بجای رؤیاپردازی، یک هدف مشخص تعیین کنید.
چون نتورک را راهی برای رسیدن به آرزوها می دانند، معمولا اکثر افرادی را که وارد این کار می شوند ترغیب می کنند که رویاهایشان را مشخص کنند و برای رسیدن به آنها کار کنند. شاید شکستن باورهای محدود کننده درباره پول و تواناییهای افراد، مفید باشد. اما مسلما این عمل جای هدفگذاری را نمی گیرد. جیم ران، یکی از مربیان بزرگ بازاریابی شبکه ای، اینگونه بیان می کند: «وقتی که شروع به فعالیت در بازریابی شبکه ای کردم اولین هدفم این بود که می خواستم سودم از بیزینس پاره وقتم با درآمدم از شغل تمام وقتم برابر شود. … من در کمتر از شش ماه به این هدف رسیدم.» (جیم ران در کتاب «جادوی کار پاره وقت»، از رازهای موفقیتش در بازاریابی شبکه ای پرده بر می دارد.)
به نظر من، این روش خیلی کمکی نمی کند که بیاییم و هر چه را باور داریم به عنوان هدف انتخاب کنیم. چیزی را باید بعنوان هدف انتخاب کنیم که قدم بعدی ما باشد. مثلا شما هم مثل جیم ران می توانید بگویید که «هدف من این است که با ۱۵ ساعت کار در هفته در این کسب و کار به پانصد هزار تومان در ماه برسم.» و همه تمرکزتان رسیدن به این هدف باشد.
سخن آخر
بازاریابی شبکه ای، تنها و تنها کسب و کاری است که هر فردی بدون توجه به سطح تحصیلات، درآمد، سن، جنسیت و دیگر عوامل محدود کننده، می تواند آن را شروع کرده و به کمک آن به استقلال مالی برسد. این صنعت در ایران هنوز نوپا و ضعیف است. اگر امروز از آن مراقبت کنیم فردا می توانیم میوه های آن را بچینیم. پس از سالها تلاش، بالاخره دولت اولین قدمش را برداشت. خواسته ی ما را جدی گرفت. آن را بررسی کرد. و سعی کرد اولین مجوزها را با چشمان باز صادر کند. حالا نوبت ما نتورکرها است که قدم بعدی را برداریم. این قدم چیزی نیست مگر اینکه با نحوه ی کار کردن مان به دولت نشان دهیم که کار درستی انجام داده است. هیچ کسی تا حالا به اندازه خود ما نتورکرها به صنعت مان ضربه نزده، و هیچکس هم بجز خود ما نمی تواند آن را از این وضعیت نجات دهد.
سعی نکنید به دولت یا شرکت ها یا مردم، نتورک را آموزش دهید بلکه ابتدا باید خودمان آن را درست بیاموزیم. طبق معمول، یک نتورکر اول از همه به خودش می فروشد. هدف ما این است که نتورکر ایرانی احساس تنهایی نکند و همیشه بداند افرادی هستند که می تواند روی کمک شان حساب کند. خوشبختانه نسبت به سالهای گذشته، کتاب های خوبی در زمینه نتورک ترجمه شده است که می تواند به کارمان بیاید. اما چیزی که ما دنبالش هستیم این نیست که صرفا چند کتاب و برنامه آموزشی را ترجمه کرده و ارائه دهیم. ما بدنبال این هستیم که همه با هم این آموزش ها را درونی کنیم. یعنی واقعا در عمل به روش های درست انجام این کار در ایران دست پیدا کنیم. و دچار کپی برداری صرف نشویم. به همین دلیل ارائهنظرات، ایده ها و مسائل ، انتقاد و پیشنهادات را در بخش آرشیو نظرات مطرح کنید تا بتوانیم از تجربیات و دانسته های دیگران هم استفاده کنیم.
دوباره به شما تبریک می گویم که جرأت کردید ماشین پولسازی خودتان را بسازید. ما هم سعی می کنیم در ساختن آن همیشه کنارتان باشیم. پس بسم الله. برویم و شروع کنیم…
منبع : مجله بازاریابی شبکه ای
|